Image

Referenciák

Baba- és gyermekfotózás

Gyermekünk növekedésének fontosabb állomásait nagy öröm megörökíteni hangulatos, családias fotókkal. Újszülöttektől egészen a kis kamaszokig várunk mindenkit, egyedül vagy akár testvérrel is. Kisebb gyermekeknél előfordul, hogy éppen rossz napjuk van. Mindenképpen próbáljuk feloldani a hangulatot, de ha semmiképpen sem sikerül, ne aggódjatok, nem szeretjük a percre pontosan beosztott fotózásokat, ezért addig nem adjuk fel amíg meg nem kapjátok azt amiért jöttetek, ha át kell tennünk egy másik napra az eseményt, akkor azt is megoldjuk.

Kismama és családi fotózás

A babavárás fontos esemény minden nő életében, szép és ízléses fotókkal büszkén mutathatjuk meg ezt a csodálatos állapotot. A családi albumban is sokkal jobban mutat egy előnyös kép szép fényekkel, mint a tükör előtt magunkról készített kép. Miután a baba már veletek lesz, várunk vissza, hogy az egész családot megörökíthessük. Családi fotózás a gyerekekkel együtt a szülőkről is szól, de akár a több generációs, nagyszülőkkel készített kép is nagyszerű lehet.

Jegyes és páros fotózás

A pár személyiségétől függően készülhetnek képek stúdióban, de ha esetleg nem éreznétek jól magatokat a lámpák fényei előtt, tökéletes lehet egy séta a kedvenc helyeteken is. Egy tópart, a város utcái de igazából bármilyen környezet alkalmas lehet néhány hangulatos fotó elkészítéséhez, a lényeg úgy is ti vagytok és ezt mindig előtérbe helyezzük a képek készítésekor.

Esküvő fotózás

Minden pár életében a házasságkötés egy fontos és megismételhetetlen pillanat. Érdemes körbenézni mielőtt fotóst választunk, hogy kinek a munkái, illetve személyisége szimpatikus számunkra. Meghitt, bensőséges esemény, ezért lényeges, hogy a fotós is beilleszkedjen valamilyen szinten arra a napra a családunkba. Egy esküvő megörökítése igények szerint elég változatos lehet, lehet szó csak a szertartás fotózásáról, kreatív képek készítéséről, vagy egy egész napos jelenlétről is. A nagy napot általában ketten fotózzuk - szükség szerint videót is készítünk-, így nagyobb teret engedve a lehetőségeknek, az összes pillanat megörökítésének.

Portré- és modellfotózás

Bárki jelentkezhet, aki szeretne magáról előnyös, kreatív, jó fotókat. Akár több háttérrel és átöltözési lehetőséggel. Legyen szó csak profil vagy egész alakos képről, stúdióban vagy szabadtéren természetes fények között készültekről. Ha esetleg még sosem voltál ilyen formában a gép előtt, akkor sem kell aggódnod, nem sürgetünk senkit, nincs futószalag, az eredmény garantált.

Koncert- és fesztiválfotózás

Bármilyen koncert vagy fesztivál fotózása nagy feladat lehet a fények és a folyamatos mozgás miatt, de nálunk nem kell attól félned, hogy zenekarodról kapsz egy kupac homályos sötét képet. Nem számít, hogy kis színpad kevés fénnyel vagy az aréna nagy színpada a helyszín, mert a sok év alatt megtanultunk mindenhez alkalmazkodni. Kreatív és átfogó képi világot tudunk biztosítani, nem kihagyva a közönségeteket sem.

Rendezvényfotózás

A fotózás tarthat 1 órától egy egész napig is. A rendezvény nagyságától függően, akár több géppel is vállalunk fotózást, hogy biztosan ne maradjunk le a fontos pillanatokról. Cégek, vállalkozások, szervezetek vagy klubok életében is léteznek események, amelyeket fontos megörökíteni, hiszen egy adott pillanatnak akár a marketing értéke is jelentős lehet a későbbiek folyamán.

Ingatlan- és járműfotózás

Könnyű elveszni a rengeteg neten keringő hirdetésben, ezért ha szeretnéd, hogy a te autód vagy lakásod tűnjön ki a sok között, érdemes jó képekkel feltölteni azt. Sokkal bizalomgerjesztőbb és hangulatosabb egy-egy jól elkészített fotótól az általad árult gépjármű vagy ingatlan. Ugyanez igaz abban az esetben is ha kiadni szeretnél egy nyaralót, vagy várod az éttermedbe a vendégeket.